Hallertauer Tradition.

Hallertau Tradition er en aromahumle. Den er nært beslægtet med Hallertau Mittelfrüh. Da Hallertau Mittelfrüh i 1980erne blev hårdt ramt af sygdom, udviklede man på humleforskningsinstitutet ved Hüll den mere resistente Hallertau Tradition. Den blev frigivet på markedet i 1991 og det er planen at den gradvist skal overtage Hallertau Hersbruck.

 

 












 


Middel til høj bitterværdi, god aroma, og lagerstabilitet.

Bitterstoffer  
alpha-Syrer
beta-Syrer
Cohumulon
Colupulon
 
5,0 - 7 %
4,0 - 5,5 %
27,0 - 29,9 %
47,0 - 52,0 %
 


 



Aromastoffer
 
Myrcen
Linalol
beta-Caryophyllen
Aromadendren
Humulen
Farnesen
beta-Selinen

 
21,8%
1,1 %
10,5 %
13,5 %
<0,1 %
48,5 %
<0.1 %
1,2 %